Autor |
Zpráva |
Anonymn
|
# Zasláno: 22 Dub 2007 17:23
Dozvedel ze ked cvicim(beriem Creatin) ze uz skoro vobec nenarastiem(dosledkom toho ze vsetko sa dava do rastu svalovej hmoty) ale ze da sa to doplnit niakymi proteinmy/aminokyselinami.Pre to sa chcem opit ci to je pravda.A ak ano tak ake proteiny/aminokyseliny, a vsetko k tomu.
Za skoru odpoved dakujem.(mam15Rokov)
|
Tibor
Člen
|
# Zasláno: 22 Dub 2007 17:28
dobr
|
The Stone
Člen
|
# Zasláno: 22 Dub 2007 17:33
kreatin nema s rustem do vejsky vubec nic spolecnyho. Proteiny a aminokyseliny taky ne, protoze se rozpusti v zaludku (rustovej hormon je amynokyselina, ale kdyz dodas aminokyseliny oralne, tak vlastne nerostes protoze se rozpustej v zaludku). S rustem nic neudelas ani na jednu stranu. Mozna kdyz bys vubec nejed tak nedorostes svy vejsky (ale stejne to udela tak max. 2cm). Takze vubec se toho neboj.
|
# Zasláno: 22 Dub 2007 17:40
Takze ani cvicenim nemozem sposobyt to ze uz moc nenarastiem?
|
blaster18
Člen
|
# Zasláno: 22 Dub 2007 17:42 - Změnil/a: blaster18
Stone ne
Člen
|
# Zasláno: 22 Dub 2007 17:48
blaster18
Tak tady se nase nazory rozchazej. Jak mluvis o tech kamosich, jak vis ze by rostli jinak? Ja znam spoustu lidi, ktery celej zivot nesportujou, do 15ti jsou maly a pak najednou vytahnou. Nebo naopak. Hral jsem basket, vim jak tvrdy treninky na spickovy dorostenecky urovni jsou (a ze basket je na klouby slusna palka, samy vyskoky atd.) i posilovna tam je, a jsou tam kluci kteri jsou o hlavu vyssi nez ja a porad rostou. Navic o tom rustu jsou studie na obe strany, uz jsem cetl nazory ze posilovani zastavuje i nezastavuje takze to je o tom na co kdo da. Ja si myslim ze to nezastavuje, protoze v basketu i volejbalu je vyska hodne dulezita, kazdej cm muze pomoct, a ty kluci stejne drou jak kone, i v posilovne, i na hristi. Myslis ze by makali takle kdyby se jim mel zastavit rust? Zastavuje se jim? Podle me by telo muselo bejt hodne zmozeny, coz v soucasnosti u cloveka nehrozi
Člen
|
# Zasláno: 22 Dub 2007 17:50 - Změnil/a: The Stone
Znam kluka, jeho fotr ma asi 185, o chlup mensi nez ja, v zivote nesportoval, jeho matka je taky normalni, a kluk od mala dre jak kun na basket a ma 205. Prarodice neznam ale ja bych to proste nechal.
Člen
|
# Zasláno: 22 Dub 2007 17:52
V
Člen
|
# Zasláno: 22 Dub 2007 18:10 - Změnil/a: The Stone
V
Člen
|
# Zasláno: 22 Dub 2007 18:15
Kdyz sme byli s basketem na lekarsky prohlidce u doktora, odhadoval nam vejsku. Kamosoj odhad 190, ted ma 197. A trenuje furt stejne. Tohle je proste jenom o spekulacich, to mas jako nekdo chodi do posilky a roste mu to nekomu to neroste ja bych to nechal bejt a smiril se s tim co nam priroda nadedila. Muj nazor je ze v dusledku to udela maximalne tak 2cm, coz stejne nikdo nepozna a neni to rozhodujici, takze se kvuli tomu nejak omezovat v necem co me bavi (sportovani) je blbost. Nehlede na to ze jedny z nejvysich basketaku sou srbove, a co sem slysel o jejich treninkach...ve 14ti konci skola a nic jinyho nez basket neni. A kdyz sem koukal jaky gorily nastoupili proti repre, nemyslim ze by takle trenovali.
Člen
|
# Zasláno: 22 Dub 2007 18:18
Člen
|
# Zasláno: 22 Dub 2007 18:19 - Změnil/a: blaster18
Ale j
Člen
|
# Zasláno: 22 Dub 2007 18:22
Člen
|
# Zasláno: 22 Dub 2007 18:25
Jo, a basketbalisti maj od 9ti 5 treninku tydne, kazdej den+ jednou za ctrnact dni o vikendu zapasy. Od 15 nebo kdy se vychazi zakladka chodej na sportovni gymnazium, kde maj trenink 8x tydne (3 dopoledni 5 odpolednich) maj tam i posilovnu, a 1x za 14dni hrajou v sobotu i v nedeli zapasy. V srpnu trva je celej mesic priprava 2fazovy 2hodinovy treninky +7-10dni soustredeni (trenaly i 3x dene). Ty soustredeni a priprava o prazdninach je uz nekdy od 11-12ti let. A ty kluci rostou jako z vody
Člen
|
# Zasláno: 22 Dub 2007 18:26 - Změnil/a: blaster18
Nevyroste
Člen
|
# Zasláno: 22 Dub 2007 18:27
Hokejisti trenujou nekdy od 4 let, nebo od 5ti i rano pred skolou, a taky to sou chlapy, nekery 190cm+, a ze hokejisti drou jako kone. I posilovnu maj, a stejne rostou. Mi nerikej ze 180-190, nekery sou i vyssi meli uz v tech 5ti letech kdy zacli hrat hokej
Člen
|
# Zasláno: 22 Dub 2007 18:29 - Změnil/a: The Stone
Rikam, ze ty basketbalisti o kterych mluvim, tak vyhrali mistrovstvi evropy sesnactiletych skupinu B, 2 z nich ted hrajou ligu, jeden hraje spanelskou ligu (ten dre uz od mala chodil se mnou na zakladku, tam mel 198, ted ma 212) takze to zadny cutani s micudou taky neni
EDIT: reakce na Jinak gymnastika a hokej jsou od basketu tro
Člen
|
# Zasláno: 22 Dub 2007 18:30
Hokej - pr
Člen
|
# Zasláno: 22 Dub 2007 18:31 - Změnil/a: The Stone
No, prumer 180-185 jo, i to je populacni nadprumer, ale kazdej tym ma v kadru par borcu pres 190, ty soupisky nijak nestuduju ale divil bych se dyby v nakym tymu NHL nebo extraligynebyli aspon 3 borci 190+
Člen
|
# Zasláno: 22 Dub 2007 18:33 - Změnil/a: blaster18
no to je zase jin
Člen
|
# Zasláno: 22 Dub 2007 18:35 - Změnil/a: The Stone
Vsak se nebavime o schopnostech nebo necemu podobnymu. Ja jen rikam ze i lidi, kteri drou jako kone mohou byt vysoci a jsou vysoci. Jestli by byli vyssi nebo ne, to je jenom spekulace, ale podle me bych veril maximalne +-2cm, vic uz tezko. Kdyby, urcite by ty treneri ty hrace takhle nedreli, zvlast ty basketbalovy, ty hokejisti se bez vejsky este treba obejdou, ale basket, volejbal...
to jsou polena, co hokej neum
|
# Zasláno: 22 Dub 2007 18:40
napr.Zdeno Chara sa my tiez nezda poleno
|
Carlos91
Člen
|
# Zasláno: 22 Dub 2007 23:07
Blaster18
J
HOCKEY is the best sport
|
blaster18
Člen
|
# Zasláno: 22 Dub 2007 23:24
Ho
Člen
|
# Zasláno: 23 Dub 2007 08:14
mysl
Člen
|
# Zasláno: 23 Dub 2007 08:19
A ty, proc si myslis ze ten sport dela tolik? Nekdo vyroste v obdobi puberty az, na tom se snad shodnem ze nekdo je malej a v 15ti najednou vysvihne o 10cm i kdyz nesportuje. Ja si pamatuju ze kdyz jsem byl mensi, rostl jsem tak 8-10 cisel za rok, a jednou to byly jen 4cm, a pak zase 8-10, dodneska nevim proc.
Člen
|
# Zasláno: 23 Dub 2007 10:42
Zase do toho plete
Člen
|
# Zasláno: 23 Dub 2007 11:05
Jo a 170cm maj protoze delaj gymnastiku. Dovedes si predstavit 2 metrovyho chlapa jak dela gymnastiku? Asi tezko, samozrejme ze mensi sou daleko sikovnejsi. Tim to mozna bude nemyslis? A tech 10cm pres prazdniny je dost, ale sou kuriozity, i tady na forum jeden borec psal ze nakej jeho kamos mel v 15ti 183 nebo tak nejak a v dospelosti 212. To taky moc normalni neni
Člen
|
# Zasláno: 23 Dub 2007 11:08
Tady to psal. A taky neni casty ze nekdo kdo ma ve 14ti 183 ma v dospelosti 212
M
Člen
|
# Zasláno: 23 Dub 2007 11:10 - Změnil/a: blaster18
Dovedes si predstavit 2 metrovyho chlapa jak dela gymnastiku? Asi tezko, samozrejme ze mensi sou daleko sikovnejsi.
Ne, t