Posilovani.net  
 Posilovani.net - Domů - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -

forum.posilovani.net / OstatnĂ­ / Dost mərcini qıranda
Autor Zpráva
blushprevious

Člen
# Zasláno: 2 Čvn 2026 15:21

Həftə sonu planımız sadə idi – yemək, ?ay, bir az da mərc. Mən və El?ad. U?aqlıqdan dostuq, bir məhəllədə b?y?m???k. El?ad həmi?ə belədir – rahat, tələsməz, hər ?eyə g?lən. Həmin g?n onun evində idik. Arvadı u?aqları g?t?r?b anasına getmi?di. Ev bo? idi. Sifari?lə pizza gətirmi?dik, soyuducuda k?kə, bir də El?adın “lazımdı” deyə aldığı bir ???ə viski. İ?dən sonra insan belə istirahətə ehtiyac duyur, bilirsiniz? Elə dinc oturmaq, he? nə haqda d???nməmək.

Saat yeddiyə yaxın idi. Yeyib-i?dik, sonra El?ad dedi: “Gəl bir az mərc edək”. Futbolu yandırdıq. Həmin g?n İngiltərə Premyer Liqasında oyun vardı – “Arsenal” “?elsi”yə qar?ı. El?ad “Arsenal”a mərc etdi. Mən isə d???nd?m ki, “?elsi” son həftələr daha yax?ı oynayır. 10 manatdan ba?ladıq. El?adın telefonunda bir sayt a?ıq idi. Soru?dum: “Nədi bu?” Dedi: “Bukmeker kontoru, mostbet bukmeker deyilir. Rahatdı, pulu tez atıb ?ıxarırsan”. Ba?ımı tərpətdim. El?ad mərc i?lərini yax?ı bilir. Amma mən həmi?ə ehtiyatlı olmu?am. Hətta bazardan alma alanda da almanı ?evirə-?evirə baxıram.

Oyun ba?ladı. “Arsenal” ilk dəqiqələrdən basdı. Topu saxlayırdılar, ?t?rmələr dəqiq idi. El?ad hər yax?ı ?t?rmədə “g?rd?n?” deyə mənə baxırdı. Mən g?l?rd?m. 20-ci dəqiqədə “Arsenal” penalti qazandı. El?ad qı?qırdı. Penaltini vurdular – 1:0. Mənim ?rəyim bir az sıxıldı, amma dedim hələ vaxt var. Otuzuncu dəqiqədə “?elsi”nin h?cumu oldu, qapı?ı g?zəl ?ıxardı. El?ad: “Nə deyirsən?” Mən: “Hələ bitməyib”.

Fasiləyə 1:0-la getdik. El?ad artıq ?z?n? qalib hesab edirdi. İstədim ba?qa mərc edim, amma mostbet bukmeker proqramına baxdım, orada canlı mərclər də vardı. Fikirlə?dim, bəlkə mərc dəyi?im? D???nd?m ki, “?elsi” ikinci hissədə toparlanar. 20 manat qoydum – “?elsi” he? olmasa he?-he?ə edəcək. El?ad bunu g?rəndə dedi: “Dəli olmusan?” Sadəcə g?ld?m. İkinci hissə ba?ladı. “?elsi” dəyi?mi?di. Topu daha ?ox saxlayırdılar. 60-cı dəqiqədə “?elsi”nin forvardı g?zəl bir qol vurdu. 1:1. Mən stolun ?st?nə yumruq vurdum. El?ad ?z?n? tur?utdu. Dedi: “Hələ bitməyib”.

Qalan dəqiqələr gərgin ke?di. Hər iki komanda qol istəyirdi. 85-ci dəqiqədə “Arsenal”ın h?cum?usu bire-birə ?ıxdı. Amma qapı?ı m?c?zə g?stərdi – topu ?ıxardı. ?rəyim ağzımda idi. 90+3-c? dəqiqədə “?elsi” s?rətli əks-h?cum tə?kil etdi, topu yan ?t?rd?lər, və oyun?usu bomba kimi vurdu – 1:2. Mən otaqda o qədər səs saldım ki, qon?ular e?itdi. El?ad oturdu divana, əlini ?z?nə qoydu. Sonra g?ld?. Dedi: “Sən məni yendin”.

Həmin an hesablamalı olduq. El?adın ilk mərci uduzmu?du – 10 manat getmi?di. Mənim ikinci mərcim isə 20 manatdan 60 manat qazandırmı?dı. Amma ən maraqlısı bundan sonra ba? verdi. Mən o qədər co?mu?dum ki, dedim: “Gəl daha bir mərc edək, amma bu dəfə birgə”. El?ad soru?du: “Necə yəni?” Dedim: “Hazırda mostbet bukmeker proqramında ba?qa oyunlar da var. İspaniya ?empionatı ba?layır. 30 manatı birgə qoyaq, udsaq yarıya b?lərik”. El?ad razıla?dı. Real Madrid oynayırdı. Ev sahibi idi. Qar?ıda zəif komanda. Mərc etdik – 30 manat Real Madridin qələbəsinə. Oyunun əvvəlindən Real Madrid basdı. İlk yarıda 2:0 ?ndə idilər. İkinci yarıda daha iki qol vurdular. 4:0. Qazandıq.

Yekun hesablama: mənim qazancım 60 manat birinci mərcdən, ?stəgəl 15 manat birgə mərcdən – cəmi 75 manat. El?ad isə 15 manat qazandı (birgə mərcdən payı). ?ıxdı ki, El?adın ?mumi zərəri 10 manat (birinci uduzduğu mərc) ?ıxılsa, 5 manat qazancı qaldı. Yox, mən ondan pul almadım. O da məndən. Sadəcə g?ld?k. Pizza qurtarmı?dı, viski də az qalmı?dı.

El?ad dedi: “Sən bu i?i bilirsən”. Mən dedim: “Yox, mən sadəcə bəxtimi sınadım”. Amma i?imdən bilirdim ki, bu, təkcə bəxt deyildi. Oyunları izləmi?dim, komandaları tanıyırdım. El?ad isə sadəcə sevdiyi komandaya mərc edirdi. Bəzən dostluq mərcləri də belə olur – birisi ağıllı oynayır, birisi ?rəyi ilə. Həmin gecə ağıl qazandı. Amma əsl qazanc pul yox idi. O gecə ikimiz də evə ?z pullarımızla qayıtdıq, ?stəlik yax?ı əhval-ruhiyyə ilə. Mən yatanda d???nd?m – həyatda bəzi ?eylərə risk edəndə nə qazanırsan, nə uduzursan? Dəqiq bilmirəm. Amma o gecə mən risk etdim və qazandım.

Həmin g?ndən sonra mən El?ada hərdən deyirəm: “Gəl yenə mərc edək”. O g?l?r: “Səninlə yox, sən ?ox ağıllısan”. Əslində mən ağıllı deyiləm. Sadəcə bir dəfə dostumun qar?ısında uddum və bu hekayə hələ də i?imi g?ld?r?r. mostbet bukmeker o gecə sadəcə bir vasitə idi. Əsas olan dostluqdu, g?l??d?, və bir fincan viski ilə pizzanın yanında bir az macəra. Təki sağlıq olsun, qalanı gələr. Və gələndə də yarıya b?lərik.
Vaše odpověď
Tučné  Kurzíva  Podtržené  Odkaz na obrázek  Insert YouTube video   URL    vypnout *Co to je?

:) ;) :-p :-( :-D smirk :up: :down: :up2: :hi: :clapping: :handshake: :smile: :tease: :wait: :giggle: :winking: :laugh: :cool: :confused: :nodding:
Další smajlíci Zakázat smajlíky
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

[ANTISPAM] Zadejte pismeno "J" zde:

Právě online: Hosté - 1
Členové - 1 [ wulfur ]
Nejvíce uživatelů online: 409 [21 Led 2021 16:35]
Hosté - 409 / Členové - 0