blushprevious
Člen
|
# Zasláno: 2 Kvě 2026 12:47
Ma ei oska blackjacki m?ngida. Tõsi. Ma tean, et seal peaks lugema kaarte, teadma, millal "seisma" j??da ja millal "l??ma". Aga ausalt? Mulle ei meeldi reeglid. Mulle ei meeldi strateegiad. Mulle meeldib lihtsalt istuda, vaadata kaarte ja loota parimat. See pole hea taktika, ma tean. Aga sel neljap?eva õhtul oli see ainus taktika, mis mul oli.
Õhtu oli halb. Mitte et juhtus midagi kohutavat, aga kõik oli lihtsalt... viltu. Hommikul valasin kohvi s?rgile. T??l unustasin olulise faili koju. Õhtul sõitis keegi mu auto ette – mitte tõsiselt, aga piisavalt, et mul oleks veel ?ks mure. Nii et kell ?ksteist õhtul istusin ma diivanil, n?rvid olid l?hikesed ja ma vajasin midagi, mis muudaks mu mõtted.
Olin kuulnud, et osades kohtades saab m?ngida kr?ptoga blackjacki. See kõlas huvitavalt. Otsisin ?les saidi, mis pakkus litecoin kasiino blackjack võimalust. Disain oli lihtne, diiler oli virtuaalne, mitte live – just nii, nagu ma tahtsin. Live diileritega ma tunnen end vaadatuna. Virtuaalne on lihtsalt programm. Programmi ees ei pea ma n?gu tegema.
Mul oli litecoini rahakotis 42 eurot. Ma ei m?letanud, kust need tulid. Võib-olla m??sin maha mingi vana vidina. Võib-olla sõber maksis tagasi. Vahet polnud. 42 eurot. Deposiit. 40 eurot. J?tsin 2 "igaks juhuks" rahakotti.
Blackjack. Panin esimese panuse – 5 eurot. Diiler jagas. Mul olid 7 ja 9. Kokku 16. Diileril oli 10. Ma teadsin, et 16 on halb. Aga ma ei teadnud, mida teha. Reeglite j?rgi peaksin ma "l??ma". Aga ma ei viitsinud. "Seisan," ?tlesin. Diiler jagas endale teise kaardi – 6. Kokku 16. Siis kolmanda – 5. 21. Ma kaotasin. 5 eurot l?inud.
Teine panus – 5 eurot. Mul 5 ja 3 – 8. Diiler 7. "L??n," ?tlesin s?dametunnistuseta. J?rgmine kaart – 10. N??d 18. Diiler jagas endale teise kaardi – 10. 17. Ma võitsin. 10 eurot tagasi.
Kolmas panus – 10 eurot. Mul 10 ja 10 – 20. Diiler 9. "Seisan," ?tlesin. Diiler jagas endale teise kaardi – 6. 15. Kolmanda – 7. 22. ?le. Ma võitsin. N??d olin 30 euro peal.
See oli lihtne. Liiga lihtne. Ma teadsin, et see ei saa kesta. Aga j?tkasin. Panused olid juhuslikud – vahel 5, vahel 10, vahel 2. Ma kaotasin paar korda, võitsin paar korda. Summa kõikus 25 ja 35 vahel. See oli nagu merelainetus. Edasi-tagasi. Edasi-tagasi.
Ja siis ma otsustasin teha rumala asja. Panin kogu summa – 32 eurot – ?hele k?ele. Kõik. ?ks klõps. Diiler jagas. Mul olid 8 ja 8 – 16. Diileril oli 10. Ma teadsin, et 16 on halb. Aga ma teadsin ka, et 8 ja 8 tuleks jagada kaheks k?eks. Aga ma ei viitsinud. Ma olin v?sinud. "L??n," ?tlesin. J?rgmine kaart – 5. N??d 21. Diiler jagas endale teise kaardi – 6. 16. Kolmanda – 10. 26. ?le. Ma võitsin. 32 eurost sai 64 eurot. 64 eurot!
Ma naeratasin. See polnud strateegia. See polnud oskus. See oli puhas õnn. Litecoin kasiino blackjack ei k?sinud minult, kas ma tean, mida teen. Ta lihtsalt jagas kaarte. Ja mina tegin valesid otsuseid, aga võitsin ikkagi.
Võtsin 60 eurot v?lja. J?tsin 4 eurot. Need 4 eurot m?ngisin blackjacki veel mõned k?ed – panused 1 euro. Kaotasin 2, võitsin 1, kaotasin ?lej??nu. Lõpuks 0. Aga mul oli 60 eurot kontol.
J?rgmisel hommikul ?rkasin ja tundsin end kergelt. Mitte võidu p?rast – 60 eurot pole suur raha. Aga selle tunde p?rast, et ma tegin midagi, mida ma ei oska, ja see t??tas. Nagu oleksin kirjutanud eksami, millest ma midagi aru ei saanud, ja sain viie. See tunne on haruldane. Ja see on hea.
N??d ma tean, et blackjack pole minu m?ng. Ma ei oska seda. Aga vahel on just see hea. Sest kui sa ei tea reegleid, sa ei tea ka seda, millal sa peaksid kartma. Ja kui sa ei karda, siis sa võid teha rumalaid asju. Ja mõnikord – just siis, kui sa kõige v?hem ootad – need rumalad asjad t??tavad. Nagu sel ??l. Kaheksateistk?mne ja ?he rumala otsusega. 40 eurost sai 100. Lihtsalt nii. See on minu lugu. Ja ma j??n selle juurde. Isegi kui ma ei oska blackjacki. Eriti siis. See on kuidagi... sobiv. Minule. Ja mu n?rvidele. Ja mu rahakotile. Seekord v?hemalt.
|